BCC Agregate și Betoane Iași, continuatoare a Lafarge Betoane Iași: cel mai puternic furnizor de materiale pentru șantierele din zona Moldovei

108

BCC Agregate și betoane Iași este denumirea actuală a firmei care deține stațiile de betoane ale Lafarge. Continuă să fie producător de betoane, șape și mortare cu două stații Liebherr, având o capacitate individuală de 90 mc/h.

De asemenea, BCC Agregate Betoane comercializează agregate rulate și concasate, deținând o balastieră modernă în localitatea Boureni comuna Moțca județul Iași.

Produsele posedă certificate de conformitate eliberate de AEROQ S.A., organism de certificare desemnat pentru atestarea conformității produselor pentru construcții și sunt realizate sub îndrumarea personalului calificat din laboratoarele situate în fiecare stație.

Producătorul asigură cu promptitudine și calitate fiecare transport către beneficiar, oferind și posibilitatea ridicării betoanelor la înălțime cu autopompele proprii. Astfel, BCC AGREGATE BETOANE deține un parc auto format din 20 autobetoniere prin intermediul cărora oferă servicii de transport și livrare a betonului în șantierul beneficiarului, la timp și în siguranță. Pentru punerea în operă a betoanelor societatea dispune de 3 autopompe de beton, cu o lungime a brațului de 36 ml, 39ml, respectiv 42ml.

Pentru a comanda produsele, puteți apela la 0232 251 821, 0745 659 805, 0744 663 479 sau e-mail office@bccbetoane.ro